Afbeelding

Uitreiking erepluim aan stadsgids Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - De stadsgidsen van SBM komen normaal aan het begin van januari bij elkaar tijdens de nieuwjaarsreceptie. Hoogtepunt bij de receptie is de uitreiking van de Erepluim aan een van de gidsen die zich in het afgelopen jaar op bijzondere wijze verdienstelijk heeft gemaakt voor SBM.

Dat ging dus dit jaar niet lukken. Maar daar is wat op gevonden! Het bestuur heeft de Erepluim dit jaar toegekend aan Ad Jansen.

Deze pluim werd hoogstpersoonlijk door de voorzitter afgegeven bij Ad thuis aan de voordeur. Zijn vrouw Jetty ontving een grote bos bloemen.

Ad is al jaren hoofdredacteur van het interne Gidseninfoblad, verzorgt het foldermateriaal van SBM en is de motor achter de PR-activiteiten.

Zowaar een bezige bij binnen onze gidsengroep, allen vrijwilligers. We hebben een groep van 90 stadsgidsen die staan te popelen om na de corona weer op pad te kunnen gaan.

Bent u geïnteresseerd in wat we doen, ga dan naar www.stadsgidsen-bergenopzoom.nl of neem contact op via info@stadsgidsen-bergenopzoom.nl.[n]