Vastenavondviering TO GO

BERGEN OP ZOOM - Voor de vier-en-twintigste keer organiseren de Rooms Katholieke parochie en de Protestantse kerk van Bergen op Zoom een speciale kerkdienst in het weekend van Vastenavond. Natuurlijk met als thema het motto van dit jaar: Me bloeie wir op!

Dit jaar is er geen fysieke kerkdienst mogelijk wegens de te verwachten drukte. Daarom is er op zondagochtend 14 februari om 12.00 uur een TV uitzending die U kunt bekijken via ZuidWEst TV. Thema van de viering is: “De Peperbus zet de blommekes buiten” Tijdens de TV-viering is er zang en muziek welke wordt verzorgd door enkele jongeren. Ook zijn er vastenavondliedjes te horen en natuurlijk weer een speciaal coupletje van het Merck toch hoe Sterck. Pastor Paul Verbeek en ds. Willem Vermeulen vormen weer “samen op afstand” het voorgangersteam en heten U van harte welkom in deze uitzending.


Mee-vier pakket aanvragen

Om de uitzending het beste mee te beleven is er de mogelijkheid om vooraf een “beleef-het-mee-tasje” aan te vragen. Hierin treft U het boekske aan en nog wat andere nodige zaken om feestelijk voor de buis te kunnen zitten. U kunt het vastenavondkerkdienst TO GO feestpakket aan vragen door een mailtje te sturen naar: vastenavendviering@gmail.com. Vermeldt Uw naam en adres en de bezorgers komen aan de deur![n]


Meldt U aan vóór 10 februari a.s. Van harte welkom!