Tweede Prijs Bram Krijnen.
Tweede Prijs Bram Krijnen. Foto: Tonny Levolger

Vastenavond Knutselaktie Fort-Zeekant groot succes

BERGEN OP ZOOM - Bewonersplatform Fort-Zeekant heeft voor vastenavond een hele leuke activiteit georganiseerd. In Coronatijd is het heel moeilijk om activiteiten te organiseren en daarom is een coronavriendelijke variant bedacht.


Onder het motto Me Bloeie wir Op kregen volwassenen en kinderen de opdracht om een leuke vastenavond knutsel te maken. Dat mocht van allerlei materialen, papier, hout, metaal, verpakkingen, als het maar creatief werd.

De knutsels moesten vervolgens met vastenavend achter het raam gezet of op het raam geplakt worden zodat de jury alles van buitenaf kon beoordelen. 4 jury koppels hebben vervolgens op individuele wijze gejureerd. Wat was dat leutig en mooi om te doen. Zoveel creativiteit, kleur en prachtige knutsels. Het was zeker niet makkelijk en veel deelnemers lagen qua puntentelling dicht bij elkaar. Op dinsdag 16 februari hebben de prijswinnaars aan de voordeur bezoek gekregen van een delegatie van het bestuuur van het bewonersplatform.

Vrolijke gezichten en verrassende gezichten, want het bezoek was niet aangekondigd. Al met al kijken we terug op een hele leuke wedstrijd, ontstaan door corona, maar misschien toch ook weer voor herhaling vatbaar in 2022 en dan natuurlijk zonder corona.


Winnaars
Kinderen:
1e prijs Kinderen de Wit aan de Merwedelaan; 2e prijs Bram Krijnen aan de Kokkel; 3e prijs Teun Hopmans aan de Borgvlietsedreef.

Volwassenen: 1e prijs Annemarie de Jong aan de Prinses Marijkestraat; 2e prijs Mariska de Koning aan de Koning Willem 3 straat; 3e prijs Jules Broos aan de Gertrudisboulevard.

Dank voor alle inzet en tot volgend jaar, Bewonersplatform Fort Zeekant: bpfortzeekant@gmail.com.[n]