Kick-off sportstimuleringsproject Sjors Sportief met leerlingen van groep 5 van De Aanloop.
Kick-off sportstimuleringsproject Sjors Sportief met leerlingen van groep 5 van De Aanloop. Foto: De Aanloop

Kick-off Sjors Sportief op basisschool De Aanloop

BERGEN OP ZOOM - De F!tFabriek Bergen op Zoom wil zoveel mogelijk mensen aan het sporten krijgen. Het sportstimuleringsproject Sjors Sportief heeft als doel basisschoolkinderen met verschillende sporten te laten kennismaken. De start van dit project was maandag 1 maart op basisschool De Aanloop met groep 5.


De klas van De Aanloop had de meeste stemmen op hun sportieve foto ontvangen en won daarmee de fotocontest en de kick-off op school. Maar dat was nog niet alles! De leerlingen hebben een kaartje ontvangen om een keer gratis te zwemmen bij De Schelp én ze hebben de Sjors Sportief wisselbeker in ontvangst mogen nemen.


Aan de slag

Na een goede warming-up, konden de kinderen van groep 5 van De Aanloop aan de slag op een tof parcours wat de F!tFabriek voor de klas had klaargezet. Wat een sportieve start van de week!


Meer dan 250 activiteiten

Op de website www.fitfabriekboz.nl worden meer dan 250 activiteiten aangeboden waar kinderen van de basisschool uit kunnen kiezen. Van o.a. atletiek, badminton en dans naar hockey, judo, voetbal en taekwondo. Keuze genoeg! “Vaak kunnen kinderen drie keer gratis een sport proberen voordat ze lid moeten worden van een sportclub”, vertelt Victor Besters, coördinator F!tFabriek.


Inschrijven

Juist in deze tijd waarin veel niet mag, is het belangrijk te sporten en bewegen voor de fysieke en mentale gesteldheid. Naast Sjors Sportief zijn er ook sportstimuleringsprojecten voor peuters, jongeren, volwassenen en senioren. Neem daarom zeker eens een kijkje op de website en schrijf u en/of uw kind gelijk in. Inschrijven kan tot 1 september![n]