het affiche van het Bal (mond)Maskee
het affiche van het Bal (mond)Maskee Foto: Frans de Berge

Galerie Rococo viert het halfvasten

BERGEN OP ZOOM - Je voelt het aan je water: de lente komt er aan, tijd voor halfvasten! Halfvasten, dat neigt naar Vastenavend? Precies, zo halverwege de tijd tussen Vastenavend en Pasen is het een mooi moment om nog eens achterom of juist vooruit te kijken. Naar de kolder en de serieuze dingen van het leven.


Galerie Rococo hield met Vastenavend de deuren wagenwijd dicht met alleen een raamexpositie, met halfvasten zet ze de deur op een kier om ook de werken binnen te kunnen komen bekijken. Daar is het bal, een Bal (mond)Maskee om precies te zijn!


Reserveren

Half gemaskerd tijdens halfvasten, maar zonder halve maatregelen. Die gelden zoals overal.

Reserveer daarom via post@peterfranssen.nl een tijdslot om te komen kijken én vergeet je mondmasker niet. Geen Bal Maskee zonder mondmaskee!


Openingstijden
Galerie Rococo, Sint Annastraat 10, open op zaterdag 13 maart van 10 tot 5 uur en op zondag 14 maart van 1 tot 5 uur.


Deelnemende kunstenaars

Rens Franssen, Rens van den Berge, Corrie Hagenaars, Kees Warmoeskerken, Willem Hoedelmans, Knoest, Mart Franken, Sterck Merck, Rini Hagenaars, Tom Goosen, Wouter Goudswaard, Virl de Hangduitser, Liesbeth de Waal, Walter Hagenaars, Joop Mijsbergen, Rob Musters, Frans de Berge, Els van Egeraat en Peter Franssen.

Afbeelding