Gezocht opa's om met kleinkind te fietsen

BERGEN OP ZOOM - De zomertijd is weer ingegaan en de lente zit in de lucht. Alle reden voor een positief initiatief, na een tijd van binnen zitten en te weinig bewegen. Op dinsdagochtend heb ik de fiets buiten gezet en het fietsstoeltje aan het stuur vastgemaakt. Voor het eerst mocht onze kleindochter Luna van bijna 2 jaar, lekker mee voor een tochtje langs de Binnenschelde.


We genoten allebei van het mooie weer, van alle voorbijgangers en vooral ook van de natuur met haar watervogels en het luxe fietspad langs het water. Al fietsend bedacht ik mij het volgende: Hoeveel opa’s met ook zo’n kleinkind zouden het leuk vinden om samen op de fiets deze tocht te maken?


Oproep
Daarom mijn oproep: Gezocht opa’s met kleinkind, die om de 14 dagen op dinsdagochtend met ons mee willen rijden rond de Binnenschelde. In begin nog met tweetallen, conform de coronaregels, totdat alle opa’s zijn gevaccineerd, daarna worden de maatregelen versoepeld en kan de groep zo groot worden als we willen.

We starten aan de Boulevard bij het zwembad om 10.30 uur, dus vooraf tijd genoeg thuis voor kindje verzorgen en zelf even koffie te drinken. We rijden via de Waterschans en stoppen aan de overzijde bij het kleine zandstrandje, even beentjes strekken en slokje water drinken of hapje fruit. Dan weer op de fiets via de Ansjovislaan, terug naar de Boulevard, alles bij elkaar ongeveer 1 uurtje gezond bezig zijn in de buitenlucht voor opa en kind.


Doen jullie mee?
Wel vooraf aanmelden: Ger van Eekelen, 0657284435, vaneekelen@home.nl.[n]