Afbeelding
Foto: Delta Agrifood Business

Het Kennisloket is geopend

Delta Agrifood Business (DAB) heeft in samenwerking met Curio, HAS Hogeschool, REWIN en aangesloten bedrijven een Kennisloket geopend. Bedrijven, startups, studenten, medewerkers van onderwijsinstellingen en andere belangstellenden kunnen vanaf nu terecht met allerlei vragen gericht op de innoverende agrifoodsector.

DAB heeft de ambitie om samenwerkingen tussen bedrijfsleven, overheden en onderwijsinstellingen in de agrifoodsector te stimuleren en te faciliteren. Om deze ambitie te realiseren hebben de partners met het bedrijfsleven besloten een Kennisloket binnen DAB in te richten. Het Kennisloket is een fysieke en digitale toegangspoort tot kennis en onderzoekscapaciteit, gevestigd in het pand van DAB aan de Van Konijnenburgweg in Bergen op Zoom. Partners zoals REWIN koppelen hun netwerk aan het Kennisloket en helpen bij het vinden van oplossingen voor innovatie vraagstukken die via het loket binnenkomen. Peter Berben, programmamanager DAB, geeft aan: “Vanuit het bedrijfsleven is heel nadrukkelijk aangegeven dat er behoefte is aan een kennisloket. We willen heel graag de innovaties die in en vanuit Delta Agrifood Business plaatsvinden, koppelen aan de wensen en opdrachten van de kennisinstellingen en studenten. Het Kennisloket is voor ons hierbij essentieel.”

Heeft u interessante vraagstukken liggen op het gebied van agrifood? Heeft u eventueel leuke stageplekken voor studenten? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met het Kennisloket en wij helpen u graag verder. Wij zijn te bereiken via info@deltaagrifoodbusiness.nl en via 088 209 87 00. Op de website lees je meer informatie: www.deltaagrifoodbusiness.nl/kennisloket.