Afbeelding
Foto: LarsdeNijs.com

Huidpunt de Huidkliniek opent haar deuren in Klein Arsenaal

BERGEN OP ZOOM - Huidpunt, al jaren een gevestigde naam in Roosendaal, heeft per 1 maart 2021 ook een vestiging geopend in Bergen op Zoom. Een team van vier HBO-opgeleide huidtherapeuten én een praktijkondersteuner staat klaar in het Klein Arsenaal om een ieder met huid- en oedeemaandoeningen te helpen.


Joy van Oosterbos heeft vijftien jaar geleden Huidpunt opgericht. Deze praktijk voor huid- en oedeemtherapie in Roosendaal zit gevestigd naast het Bravis Ziekenhuis en heeft daardoor een intensieve samenwerking met diverse specialismes in dit ziekenhuis. Veel verwijzingen komen dan ook vanuit het ziekenhuis. We zien daarom bijv. regelmatig patienten uit Bergen op Zoom en Zeeland. Het is voor hen dan best een stap om naar Roosendaal te komen."

De opening van de locatie in Bergen op Zoom is volgens Joy dan ook vooral een extra service. We bieden er cosmetische behandelingen zoals ontharing-, vaat-, pigmentlaser en huidverbetering. We werken veelal met natuurlijke producten. Daarnaast is nieuw in ons behandelaanbod tatoeagelaser en LPG Endermologie tegen cellulitis en verslapte huid. Medisch zijn wij sinds onze jaren ervaring gespecialiseerd in de behandeling van lymfoedeem en oncologische (bestraalde) huid. Bijvoorbeeld door zwachtelen, het aanmeten van steunkousen of lymfedrainage. Maar ook met acne, littekens na een trauma of operatie kunt u bij ons op beide locaties terecht vertelt Joy.


Huidpunt Bergen op Zoom heeft contracten met alle zorgverzekeringen. Iemand die doorverwezen wordt vanuit de huisarts of specialist, kan dan ook altijd terecht bij Joy en haar team. "In principe kunnen mensen vijf dagen in de week bij ons terecht en we hebben ook een avondopenstelling." [n]