Afbeelding

Jubileumeditie Beachvolleybaltoernooi verschuift naar 2022

BERGEN OP ZOOM - Voor het tweede jaar op rij krijgt de 25e jubileumeditie van het jaarlijkse Beachvolleybaltoernooi geen kans van slagen. De organisatie besluit het toernooi naar 2022 te verplaatsen.

“De huidige maatregelingen bieden steeds meer mogelijkheden voor buitensportactiviteiten, maar toch blijft er een hoop onzekerheid. Daarnaast hebben we uit loyaliteit naar de ondernemers aan de Grote Markt besloten het evenement naar volgend jaar te verplaatsen”, zegt Ruud Lijmbach, voorzitter Beachvolleybaltoernooi.


De organisatie keek erg uit naar de jubileumeditie van het Beachvolleybaltoernooi. Lijmbach: “Het is jammer dat de situatie het voor het tweede jaar achtereen niet toelaat, maar als we groots willen uitpakken met het 25-jarig jubileum is een goede voorbereiding nodig. We werken er naartoe om in het eerste weekend van juli 2022 de jubileumeditie van het Beachvolleybaltoernooi te organiseren. Dan pakken we groots uit met clinics, een sportief toernooi voor jong en oud en een waanzinnig feest met liveband.”[n]