afsluiting Clean up Day 2020
afsluiting Clean up Day 2020 Foto: Tonny Levolger

Bewonersplatform Fort-Zeekant in actie

BERGEN OP ZOOM - Er is weer nieuws vanuit het bewonersplatform Fort Zeekant. De afgelopen periode heeft het bewonersplatform de actie 'Bloemetjes voor de buren' wederom opgepakt. Met deze actie konden bewoners van Fort Zeekant andere bewoners nomineren voor een bedankje of steuntje in de rug. Zo zijn diverse mensen uit de wijk op deze manier in het zonnetje gezet.

Nu de coronamaatregelen versoepelen kijken we vooruit en is er meer ruimte voor activiteiten in de wijk. Het bewonersplatform gaat de komende periode de bewoners van de nieuwe huizen in de wijk welkom heten met lekker gebak en info over ons platform.

World Clean up Day

Het platform start binnenkort ook met de voorbereidingen van World Clean up Day die op zaterdag 18 september georganiseerd wordt. Vorig jaar was dit een groot succes in de wijk. Met ruim 70 bewoners werd er die dag hard gewerkt om de wijk schoon te maken. Er werden 72 zakken vuil opgehaald. De dag werd afgesloten in het wijkcentrum met een hapje en een drankje in samenwerking met Fort Smakelijk.

Wil jij je dit jaar ook inzetten tijdens World Clean up Day in je eigen wijk? Houd onze Facebookpagina bpfortzeekant in de gaten of stuur een mail naar bpfortzeekant@gmail.com om je in te schrijven. Wij zorgen voor een gezellige afsluiting.

Nationale burendag

Op zaterdag 25 september is de nationale burendag. Het bewonersplatform is voornemens hier een gezellige dag van te maken voor jong en oud in heel de wijk. Volop plannen en natuurlijk voor de dan geldende maatregelen. Informatie volgt.

Wist je dat, als je iets wil organiseren in jouw straat of buurt je altijd een beroep kunt doen op ons platform. Voor een bijdrage, of hulp met de organisatie., heb je ideeën? Neem contact op en dan kijken we naar de mogelijkheden. In het laatste kwartaal volgen nog meer activiteiten die we later bekend maken.

Aanmelden

Meld je aan via Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Geen Facebook, maar wel op de hoogte blijven? Meld je dan aan op het mailadres bpfortzeekant@gmail.com of telefonisch via 0642084356. Je ontvangt dan digitaal nieuws over de komende activiteiten.

Denk je nu, wat tof deze beweging in de wijk en wil jij je ook inzetten op welke wijze dan ook. Maak dan kennis met ons platform. Leeftijd is niet bepalend. Dat kan tijdens activiteiten, maar ook door informatie op te vragen via de mail. Samen kunnen we de wijk nog leuker en mooier maken.