Afbeelding
Foto: Google Maps

Werkzaamheden Coehoornstraat/Glymesstraat

BERGEN OP ZOOM - De gemeente gaat vanaf deze week aan de slag met werkzaamheden aan de rijbaan en het trottoir op de kruising Coehoornstraat met de Glymesstraat. In de rijbaan worden midden-geleiders aangebracht zodat de voetgangers makkelijker en veiliger kunnen oversteken.


Daarnaast wordt meteen de bestrating aangepast en de asfaltverharding wordt voorzien van een nieuwe laag asfalt. De gemeente gaat in een later stadium een nieuwe installatie voor de voetgangersoversteekplaats aanbrengen, waardoor er ook een stoplicht op het middengedeelte geplaatst kan worden. De aannemer legt daar nu alvast de noodzakelijk voedingskabels en/of mantelbuizen voor aan. Deze werkzaamheden duren tot ongeveer vrijdag 18 juni.

Op dinsdag 8 juni zal voor gedurende maximaal 1 werkdag de Belvederestraat worden afgesloten voor het aanbrengen van een kabel. In week 24 en 25 van maandag 21 juni tot en met vrijdag 2 juli wordt er gewerkt aan de kruising Belvederestraat – Glymesstraat – Boutershemstraat.


Verkeersmaatregelen

Tijdens de werkzaamheden is de kruising afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer wordt omgeleid. Tevens worden er verkeersregelaars ingezet om het verkeer te begeleiden. De panden binnen het werkgebied blijven (te voet) bereikbaar. Voor alle bovengenoemde datums geldt dat de weersomstandigheden hierop van invloed kunnen zijn. Als er wijzigingen optreden zullen wij u daarover nader informeren.[n]