Vernieuwd ING-servicepunt geopend in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Sinds 9 juli is een spiksplinternieuw ING-servicepunt geopend in de winkel All Office van der Kreek aan de Lievevrouwestraat 12-14 in Bergen op Zoom.


Ben je klant van ING? Dan helpen we je hier met je online bankzaken. Je kunt hier ook terecht voor je dagelijkse bankzaken zoals het openen van een Betaal- of Spaarrekening, het wijzigen van je gegevens of het activeren van je mobiel telefoonnummer voor Mijn ING.

Het ING-servicepunt is zo gemaakt dat ING-klanten hier zelf hun digitale bankzaken in hun eigen Mijn ING-omgeving kunnen regelen. Doordat er altijd een speciaal opgeleide en gecertificeerde medewerker aanwezig is, kun je altijd hulp inroepen als het even niet lukt. En heb je een specifieke vraag die de medewerker niet direct kan beantwoorden, dan is een afspraak met een Adviseur op een ING-kantoor zo gemaakt. De openingstijden van het ING-servicepunt zijn overigens gelijk aan die van de winkel. Wil je contant geld opnemen of storten? Dat kan bij de gele geldautomaat van Geldmaat in de winkel.

De openingstijden zijn:  maandag van 13.00-18.00 uur; dinsdag t/m vrijdag 9.30-18.00 uur; zaterdag 9.30-17.00 uur.


Contant geld opnemen of storten?

Kijk ook op locatiewijzer.geldmaat.nl voor een geldautomaat bij jou in de buurt.[n]