Welzijnsdiensten Bergen op Zoom zoekt vrijwilligers

BERGEN OP ZOOM - Welzijnsdiensten Bergen op Zoom staat voor gratis vrijwillige hulp voor inwoners van onze gemeente die door ziekte, handicap of afnemende gezondheid even een helpende hand nodig hebben.

Mensen mogen dan een beroep op ons doen als het hen niet lukt zelf iemand te vinden in het eigen netwerk zoals kinderen, overige familie, vrienden of buren bijvoorbeeld.

Voor deze dienstverlening zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden vrijwilligerswerk te doen en graag hun handen uit de mouwen steken. Het gaat om de kleinere hand- en spandiensten in huis en in de tuin, begeleiding naar huisarts of ziekenhuis, het doen van boodschappen of gewoon het bieden van gezelschap door samen een wandeling te maken of gezellig een kopje koffie te drinken.

Voel jij je aangesproken en vind je het leuk iets te kunnen betekenen voor je medemens, dan willen we graag met jou in contact komen.

Info

Je kan ons bereiken via de mail welzijnsdienstenboz@wijzijntraversegroep.nl

Of je kan rechtstreeks telefonisch contact opnemen op maandag-, dinsdag- en woensdagochtend met Saskya de Keijzer 06-18263780.

Samen kunnen we dan gaan kijken wat de mogelijkheden zijn. We horen graag van je![n]


Gezocht mensen die graag de handen uit de mouwen steken