bomen
bomen Foto: SA

'Het Groene Contract' bij
de Service Apotheek

BERGEN OP ZOOM - Service Apotheek de Poort en de Grebbe maken gebruik van digitalisering om papierverspilling te verminderen. Met een persoonlijk account en/of de Service Apotheek app hebben mensen overal (online) beschikking over bijsluiters en een actueel medicatie-overzicht zonder dat er gebruik gemaakt hoeft te worden van kostbaar papier.



De apotheek is nog steeds een omgeving waarin veel papier wordt gebruikt. Als grootgebruiker ben je medeverantwoordelijk voor papiergebruik en daarmee ook voor ontbossing. Terwijl bomen juist zo hard nodig zijn om klimaatverandering tegen te gaan. "Anno 2020 kan dit echt niet meer! Om papierverspilling tegen te gaan komen wij, Service Apotheek de Poort en de Grebbe, met het Groene Contract," aldus Farmaceutisch Consulent Hanneke van Andel-van Diepeningen.

Bijsluiters en
medicatieoverzicht digitaal



Door het tekenen van 'het Groene Contract' geeft u toestemming om bijsluiters en medicatie-overzichten alleen nog digitaal te delen. Hiervoor maken wij direct voor u een persoonlijk account aan, daar hoeft u verder niets voor te doen.

Meer weten?
Stap gerust bij ons binnen, wij vertellen u er graag meer over.
Samen staan voor duurzame zorg - Service Apotheek de Poort en de
Grebbe.[n]