ALLSAFE opent 7e vestiging
ALLSAFE opent 7e vestiging Foto: ALLSAFE

ALLSAFE opent zevende vestiging in Noord-Brabant

BERGEN OP ZOOM - ALLSAFE Mini Opslag heeft 19 juli in Bergen op Zoom haar 37e vestiging geopend. De vraag naar kleinere woningen is de laatste jaren enorm gestegen. Onder andere de groei van het aantal eenpersoonshuishoudens, verstedelijking en hoge huizenprijzen liggen hier ten grondslag aan.


Uit data van het CBS blijkt dat inwoners van Bergen op Zoom gemiddeld op zo’n 64 vierkante meter leven waardoor er behoefte is aan ruimte buitenshuis. Met de vestiging aan de Potlodenlaan biedt ALLSAFE een gemakkelijke en veilige oplossing voor het gebrek aan ruimte.


Logistieke bedrijfshub

Wij worden de extra kast, zolder en schuurtje buitenshuis”, stelt ALLSAFE-directeur Eric Stubbé. Al die huishoudens kunnen profiteren van opslagruimte in de nieuwe locatie van bijna 11.000 vierkante meter. Niet alleen huishoudens hebben baat bij opslagruimte, maar ook zakelijke klanten. Een kwart van de bedrijven in Bergen op Zoom valt in de categorie ‘horeca en handel’, zoals webwinkels en groothandels. “Veel webwinkeleigenaren gebruiken onze vestigingen als hub. 

Zij kunnen hun voorraden veilig bij ALLSAFE in ontvangst laten nemen en opslaan.’’


Units zijn snel te bereiken


Dichtbij de stad én grote aanvoerroutes

De units zijn snel te bereiken voor iedereen in Bergen op Zoom en omgeving. Daarnaast ligt de vestiging aan de route van en naar België, wat voor zakelijke klanten een voordeel is en we verwachten, net als bij onze andere Brabantse vestigingen, ook Belgische klanten te gaan bedienen.


Engine Rooms

Net als bij de ALLSAFE-locaties in Weesp en Oegstgeest zal de vestiging Bergen op Zoom over een paar maanden Engine Rooms aanbieden. ALLSAFE Engine Rooms is hét professionele autohotel voor waardevolle auto's, van klassiekers tot supercars. Eigenaren kunnen hun auto's veilig, betaalbaar, geconditioneerd en stofvrij in de Engine Rooms stallen. Daarnaast wordt een uitgebreid pakket aan aanvullende diensten aangeboden, zoals halen en brengen, wassen en druppelladers die voorkomen dat accu's leegraken.[n]