50PLUS Bergen op Zoom
is op zoek naar U!

BERGEN OP ZOOM – 50PLUS Bergen op Zoom wil duidelijk zijn speerpunten in het verkiezingsprogramma waarmaken, door het verbeteren van het contact met de burgers. Wijkcentra en buurtverenigingen spelen hier een belangrijke rol in, maar meestal speelt er in de buurt veel meer.


Om ook hier een beeld van te krijgen, en er mogelijk iets aan te doen, gaan de fractieleden van de gemeenteraadsfractie deze zomer bij de buurtbewoners ‘op de koffie’.


Picknicktafels en tractor zitten


Niet alleen picknicktafels gaan zij bemannen.
Nee... Nee.

Zaterdagmiddag
Ook zullen zij op iedere zaterdagmiddag vanaf 31 juli t/m 11 september aanwezig zijn in de Fortuynstraat te Bergen op Zoom.

U kunt daar, zittende op de Paarse Tractor, met 50PLUS Bergen op Zoom van gedachten wisselen, over wat er in uw buurt of wijk zorgen baart. 

Op deze dagen kunt u uw zorgen op de tractor kwijt bij John Voets (Gemeenteraadslid) en/of  Piet van den Kieboom (Burgerlid).
Zij kunnen antwoord geven op alle vragen.


Braderie Halsteren
Ook zijn zij in het weekend van 18 en 19 september te vinden op de Braderie van Halsteren, waar zij u graag zullen verwelkomen onder het genot van een drankje. Daar zal ook de gehele 50PLUS Bergen op Zoom fractie aanwezig zijn.[n]