LievevrouweFair 2021: In veel opzichten 'uitgebreider'

BERGEN OP ZOOM - Nadat in 2020 ook de LievevrouweFair (net zoals bijna alle evenementen) geen doorgang kon vinden, is de werkgroep in nauw overleg met de Gemeente ver in de voorbereidingen om de LievevrouweFair wel doorgang te laten vinden.

In veel aspecten in een uitgebreidere versie. Allereerst is er (vanwege de Corona-maatregelen) gekozen voor een uitbreiding van het aantal m2. Naast de tuin van het parochiecentrum zal nu tevens de parkeerplaats gebruikt worden. Tevens wordt de Fair op twee dagen georganiseerd om zo de bezoekers te spreiden en zal deze plaatsvinden op zaterdag 11 september (van half 2 tot 4 uur) en zondag 12 september (van half 1 tot 5 uur). Op deze manier hoopt de organisatie toch iedereen in de gelegenheid te stellen om de LievevrouweFair te bezoeken.

Naast deze noodgedwongen aanpassingen is echter de Fair ook in andere opzichten uitgebreid, want er zijn

- meer speciale zaken te koop,

- meer activiteiten,

- meer aandacht voor de verschillende leeftijden.


Aanbod

Naast de bekende aanbiedingen, zoals koekjes, jam en curiosa is de organisatie er in geslaagd om een speciaal aanbod van devotionalia te presenteren, waaronder engeltjes en iconen. Tevens zijn er “thuis-altaartjes” te koop, die gebruikt kunnen worden om ook thuis een beetje kerk te creëren.

Daarnaast is het mogelijk om cadeausets te kopen. Er zijn hand- en theedoekensets, washandjes met een stuk zeep en gastendoekjes met een stuk zeep. Hiermee hebt u een cadeautje voor een speciale gelegenheid en u sponsort meteen de Lievevrouweparochie. 

Voor de kinderen zijn er spelletjes, een springkussen en wordt er een speurtocht georganiseerd, zodat de ouders met een gerust hart kunnen rondkijken en een drankje kunnen doen. Voor de mensen, die ook nog een gokje willen wagen is er de traditionele loterij.


Op zondag om drie uur zal Jan van Wijk uit Bergen op Zoom zijn nieuwe boek presenteren. Ook een gelegenheid die u niet wilt missen.

Wij hopen dan ook dat u deze data in uw agenda zult noteren. U bent van harte welkom in de tuin van het parochiecentrum, Burgemeester Stulemeijerlaan 8 te Bergen op Zoom![n]