Clean up day bewoners in actie
Clean up day bewoners in actie Foto: Tonny Levolger

Fort-Zeekant doet mee aan World Clean Up Day

Sport en vereniging

BERGEN OP ZOOM - In de maand september worden er diverse activiteiten door het bewonersplatform Fort-Zeekant georganiseerd. Landelijk is het op zaterdag 18 september World Clean Up Day. “Na het succes van vorig jaar gaan we opnieuw onze wijk weer eens flink onder handen nemen.”

Wij hopen weer veel vrijwilligers te mogen verwelkomen. Als tegenprestatie nodigt het bewonersplatform u uit om kosteloos deel te nemen aan een BBQ later op de middag. Vorig jaar hebben 68 vrijwilligers ruim 76 vuilniszakken bij elkaar geraapt en dat is een knappe prestatie. Dat geeft een zichtbaar voldaan gevoel. Samen doen is bovendien ook veel leuker.

Verzamelen
We verzamelen om 13.30 uur bij het ontmoetingscentrum Het Fort (Bernadettestraat 4). Na uitleg en een kopje koffie of thee met wat lekkers, verspreiden wij ons over de wijk om in twee uur tijd zoveel mogelijk afval te verzamelen. Het bewonersplatform zorgt voor alle materialen. Het verzamelde afval wordt bijeen gebracht op het Lourdesplein, waarna Saver alles afvoert. Daarna is de BBQ  incl consumptie (volgens geldende coronaregels en aanmelden voor de BBQ is helaas niet meer mogelijk).

Aanmelden voor World Clean Up Day kan ook op de dag zelf, maar zonder BBQ.

Aanmelden
Help je mee, individueel of met een groepje/gezin. Meld je dan aan via de email  bpfortzeekant@gmail.com  Volgt u ons ook al op de Facebookpagina van het bewonersplatform Fort- Zeekant? Zo blijft u op de hoogte van alle activiteiten in de wijk. Wij hopen u te mogen begroeten op onze Clean Up Day of een van onze andere activiteiten.