Mea Dulcea zoekt nieuwe leden en geeft concert

BERGEN OP ZOOM - Nu ook amateurkoren weer volop mogen zingen, is er plek voor nieuwe leden bij Vrouwenkoor Mea Dulcea uit Bergen op Zoom. Mea Dulcea bestaat uit 26 enthousiaste vrouwen in de leeftijd van 30 tot 65 jaar en daar kunnen er nog wel meer bij. 


Wilt u Mea Dulcea eerst eens live horen? Op zondagmiddag 17 oktober 14 uur geeft het vrouwenkoor een concert samen met het Roosendaals Kamerkoor in de OLV kerk, Kade 23 te Roosendaal. Een coronapas is verplicht. Afgelopen coronaperiode is hard gewerkt aan nieuw repertoire. De vrouwen van Mea Dulcea zingen vooral muziek van hedendaagse componisten en af en toe klassiek. Dirigent Ted van der Heijdt slaagt er steeds weer in om nieuwe muziek voor meerstemmig vrouwenkoor te vinden.

Wie zoeken wij

Mea Dulcea zoekt nieuwe zangeressen voor haar vier stemgroepen (1e & 2e sopranen en 1e & 2e alten). Van bladmuziek kunnen zingen is niet noodzakelijk, wel een zuivere stem en goed gehoor. Na een aantal repetities te hebben meegezongen, neemt de dirigent een stemtest af. Mea Dulcea repeteert ieder woensdagavond 19.30-21.30 uur in de aula van De Driemaster, Maaslaan 10 te Bergen op Zoom. Naast het zingen van bijzondere muziek biedt Mea Dulcea ook gezelligheid. Denk aan: een jaarlijks feest, optredens op mooie locaties en koorreizen naar het buitenland.

Wilt u een kaartje voor het concert op 17 oktober reserveren of wilt u een repetitie bijwonen? 

Stuur een mailtje naar info@meadulcea.nl. Mea Dulcea is ook te vinden op Facebook.[n]