Bergse schrijver Henk Witjes presenteert zijn vierde boek

BERGEN OP ZOOM - Zaterdagmiddag 2 oktober half vier, de goed gevulde zaal van theater Den Enghel. Henk Witjes, de Bergse schrijver maakt in een korte monoloog duidelijk welke thematiek er ten grondslag ligt aan zijn nieuwe roman ‘Het ontkende principe’.


Als hij nader ingaat op zijn boek, wordt hij plots onderbroken door de heer Lettering, een zwaargewicht in de literaire wereld. Via een live streamverbinding heeft deze wereldvreemde, notoire lezer lovende woorden over ten aanzien van Henks nieuwe werk. 

Als de Vlaamse schrijver Marc Kerkhofs zich achter in de zaal mengt in het gesprek, ontstaat er een amusante driespraak.


Helder daglicht

Op een originele, luchtige manier is de schrijver er samen met zijn kompaan in geslaagd het boek in een helder daglicht te stellen. Een aanrader voor iedere lezer. Een bewogen verhaal over het leven, waarin de noodzaak schrijnend aan het licht komt om op zoek te gaan naar transformatie van onze planeet.


Een bewogen verhaal over het leven


Een verhaal met meerdere lagen, waarin passie, gedrevenheid, niet aflatende liefde, zoeken naar balans, terreur, onzekerheid en machtsdrift zich manifesteren. 

Het boek, op de markt gebracht door uitgeverij Boekenindustrie,  is voor € 20,- te verkrijgen in iedere Nederlandse en Vlaamse boekhandel.[n]