Afbeelding
Foto: Ilse en Liesbeth.

Heropening Gall & Gall Zonneplein
filiaal Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - De Gall & Gall aan het Zonneplein wordt sinds juni gerund door Ilse, Liesbeth en hun team. Met voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur, bestel- en bezorgservice ervaren hun klanten het gemak van winkelen.


Onlangs heropende het Gall & Gall filiaal aan het Zonneplein zijn deuren. De onderneemsters Ilse en Liesbeth namen het filiaal onder handen met een ingrijpende verbouwing. De extra 30 vierkante meter, waardoor nu het meest uitgebreide Gall & Gall assortiment in Bergen op Zoom in hun filiaal te vinden is, maakt de winkel compleet.
“Wij zijn erg trots op het resultaat”, aldus Ilse.
“We wilde een winkel, waar de klant zich kan laten verwennen door de ruime keuze, ons advies en servicegerichtheid”.
De service bij Ilse en Liesbeth gaat dan ook veel verder dan tot de voordeur. Zo kunt u ook gebruik maken van hun bezorgservice. Ilse en Liesbeth zijn voor vele geen onbekenden. Zij runnen ook het Gall & Gall filiaal in Hoogerheide.
“De combinatie van deze 2 filialen, maakt dat we snel kunnen schakelen met producten, waardoor we de klant sneller kunnen bedienen”, aldus Liesbeth.
De komende periode zal de winkel langzaam transformeren naar de eindejaarssferen. “Voor het team altijd een drukke maar ook gezellige periode, zowel in de winkel als achter de schermen. Vele bedrijven weten ons te vinden voor hun relatiegeschenken” aldus Liesbeth.
“Ons team weet altijd de mooiste creaties te maken en een passend advies te geven, naar de klanten wordt goed geluisterd”. We zien u graag op het Zonneplein. Dat is winkelen met veel gemak, met een breed aanbod onder één dak.


Bezorgservice
Gebruik maken van de bezorgservice? Bel of app dan naar : 06 – 188 201 06.[n]