Nieuw Borgvliet zwijnt in Achtmaal

BERGEN OP ZOOM - Tsja, als de thuisclub acht maal een grote kans niet verzilvert en de Borgvlieters uit veel minder kansen dat wel doen, dan gaat de winst naar de ploeg die ze wel benut.

De eerste de beste kans voor de Oranje-zwarten uit een prachtige voorzet van de sterke Nikai Derwort werd door Sefan Schoonen schitterend ingekopt.

Toen al had de thuisclub dik op voorsprong kunnen staan.

Het werd 1-1 uit een kopbal na een hoekschop maar ook door geweldig keeperswerk van Antal bleef het daarbij tot de rust.

Tweede helft

Na de pauze met Mich Wilting en Robbert Belleter als verse krachten ging de strijd meer gelijk op.

Met een schitterende valboogbal scoorde de ijverige Jeffrey Franken 1-2 (ook de rest van het team werkte zich uit de naad hoor!); het werd weer gelijk halverwege helft 2 maar binnen vijf minuten scoorde weer Jeffrey de 2-3 en zelfs werd het nog 2-4 door Haaland Mich die onophoudelijk met zijn snelheid en werklust nog steeds goud waard is voor de Nieuw Borgvlieters.