'Een inkijkje in Afghanistan' in Sint-Martinuskerk

HALSTEREN - Namens de werkgroep Vorming en Toerusting van de Protestantse Gemeente Halsteren/Nieuw-Vossemeer vinden we het fijn dat we na lange tijd weer avonden kunnen organiseren met interessante thema’s en wel bekende sprekers.


Op onze eerste avond, dinsdag 19 oktober in Sint-Martinuskerk, Dorpsstraat 20, Halsteren, is mevrouw Rina Teeuwen onze gast. 


Rina vertelt over haar werk als
hulpverlener



Rina Teeuwen zal ons vertellen over haar werk als hulpverlener in Afghanistan, waar ze sinds 1992 bij betrokken is geweest, ze heeft er 15 jaar gewoond en is daarnaast als consultant actief geweest.

Ontmoet Rina en Anna, collega’s in Afghanistan, zich inzettend voor de ontwikkeling van de minst bedeelden, vooral vrouwen en meisjes. Hoe werkten en woonden zij voor de komst van de Taliban? Wat zijn de raakvlakken en verschillen tussen Rina en Anna in hun geloof en cultuur, hun kijk op het leven en de politieke ontwikkelingen. Er wordt een inkijkje geven op 19 oktober waarbij Rina een schets zal geven over de laatste ontwikkelingen.

De avond is gratis toegankelijk. Aanvang 19.30 uur.
Er is geen coronacheck, mondkapjes zijn niet verplicht (mag wel), de zitplaatsen zijn gemarkeerd en op gepaste afstand. We rekenen erop dat u niet komt bij evt. klachten.[n]