Afbeelding

Bakker Bart heeft een nieuwe filiaalhouder

Door: Gea Vriens Algemeen

Advertorial - De naam ‘Bakker Bart’ zal veel mensen bekend in de oren klinken. De bakker is sinds jaar en dag gevestigd in de binnenstad van Bergen op Zoom aan de Wouwsestraat 26. Sinds een aantal maanden heeft Bakker Bart een nieuwe eigenaar/filiaalhouder. 

De nieuwe filiaalhouder, Jan Pieter van der Meer, is sinds één juni van dit jaar werkzaam bij Bakker Bart. Jan Pieter is getrouwd en woont samen met zijn vrouw en twee kinderen in Bergen op Zoom. Hij is onder andere zeven jaar franchisenemer geweest bij Specsavers. Daarnaast heeft hij bij diverse winkels in de Bergse binnenstad gewerkt. Jan Pieter heeft een opleiding gevolgd voor chef slager dus de affiniteit met verse producten was er altijd al. Zo’n anderhalf jaar geleden vond Jan Pieter het tijd voor een nieuwe uitdaging. Jan Pieter vertelt: “toen ik hoorde dat Bakker Bart een nieuwe filiaalhouder zocht ben ik met de organisatie in gesprek gegaan. Helaas gooide Corona roet in het eten maar we zijn wel in gesprek gebleven”. Nadat hij in maart gestopt is bij Specsavers heeft hij het opleidingstraject van Bakker Bart gevolgd en stage gelopen bij de filialen in Zevenbergen en Dordrecht. 

Assortiment

Je kunt bij Bakker Bart natuurlijk terecht voor vers gebakken brood. Daarnaast hebben ze een uitgebreid assortiment belegde broodjes, gebak en snacks. Er worden pizza stukken verkocht die vooral onder scholieren populair zijn. In de winkel is gelegenheid om een kop koffie te drinken en een lekker broodje te eten. “Het leukste aan mijn werk vind ik het horeca gedeelte, het bedienen van de klanten en de gesprekken die ontstaan”, zegt Jan Pieter. Via de website van Bakker Bart en via Thuisbezorgd kun je een ontbijt of een lunch bestellen die dan netjes wordt bezorgd. Omdat dit een succes is zijn ze vanaf november ook elke zondag open van acht tot twee uur. De overige dagen zijn ze geopend van acht tot half zes en op zaterdag tot vijf uur. “We vinden het belangrijk dat de klant erop kan vertrouwen dat we een vers product leveren”, besluit Jan Pieter.

Bakker Bart Bergen op Zoom
Wouwsestraat 26
4611 PL, Bergen op Zoom
Tel: 0164-262921
www.bakkerbart.nl