Afbeelding
Foto: Meerranda Koolen Fotografie & Louise Brouwers Design

Nieuwe frisse start voor
makelaarskantoor

BERGEN OP ZOOM - Met ingang van één november wordt de naam ‘Van Opstal Grosfeld Makelaars’ vervangen door een nieuwe naam, te weten ‘De VIERWINDEN makelaardij’. 


De naam ‘De VIERWINDEN makelaardij’ verwijst naar het bekende kruispunt in Bergen op Zoom waar het kantoor gevestigd is aan de Antwerpsestraat 18. Voorheen was de makelaardij gevestigd aan de Westersingel maar omdat dat pand niet meer voldeed aan de moderne eisen van deze tijd zijn ze in december 2020 verhuisd. “Op onze nieuwe locatie lopen meer mensen langs wat resulteert in meer spontane aanloop”, vertelt Cees Franken.

Het makelaarskantoor is breed georiënteerd  en biedt alle facetten van het makelaarsvak aan. Je kunt bij hen terecht voor de aan- verkoop van uw woning,  de verkoop/ verhuur van bedrijfsonroerend goed,  verkoop nieuwbouw, taxaties  en advies bij projectontwikkeling. 

Het kantoor bestaat uit een team van drie mensen te weten Cees Franken; Register makelaar-/ taxateur, Meghann van Wylick; Kandidaat Register makelaar en Kelly Wouters; officemanager. “Belangrijk voor het team is dat de klant bij ons altijd centraal staat, wij vinden het erg belangrijk om onze dienstverlening af te stemmen op de wensen van de klant waarbij eerlijkheid en betrouwbaarheid voorop staat”, aldus Cees Franken. 

Meghann van Wylick vult aan: "een professionele en persoonlijke aanpak staat bij ons op kantoor zeer hoog in het vaandel. Het voordeel van ons kleine team is dat er zowel voor opdrachtgevers als voor onszelf binnen kantoor hele korte lijntjes zijn”. Hierdoor is iedereen altijd van elkaars werk op de hoogte. "We zien u graag terug voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of in uw eigen woning”, besluiten Cees, Meghann en Kelly. Vergeet in de tussentijd niet om een kijkje te nemen op de vernieuwde website.