Lieve klanten en bekenden,

Vanaf 1 januari 1991 ben ik als zelfstandige werkzaam geweest. Eerst als vennoot in de maatschap Cleiren en Vriens en later onder de naam Vriens en van Tilburg accountants- en belastingadviseurs.


Deze maatschap is in 2013 gefuseerd tot het kantoor genaamd Fixus. Vanaf 1 januari 2007 heb ik mijn beroep onder mijn eigen naam uitgevoerd: Christ van Tilburg, Accountants-, administratie- & belastingadvieskantoor.

Hierbij wil ik u heel erg bedanken voor het vertrouwen dat jullie in mij hebben gehad al die jaren en tevens voor de prettige samenwerking. Door mijn ziekte (longvlieskanker) ben ik genoodzaakt geweest om mijn werkzaamheden te stoppen per 31 juli 2021.

Ik spreek mijn volste vertrouwen uit dat u bij mijn opvolger Van Meel & Jonkers op uw plaats zult zijn. Net als bij mijn kantoor staat Van Meel & Jonkers voor kwaliteit, klantgerichtheid, betrokkenheid en korte communicatielijnen.


Ik wil jullie tevens bedanken voor alle sympathieke reacties en steunbetuigingen.

Christ van Tilburg


Directie en medewerk(st)ers Van Meel & Jonkers Accountants en adviseurs wensen Christ en zijn naasten heel veel sterkte de komende tijd.