Afstraffing Nieuw Borgvliet bij Rimboe: 6-0

BERGEN OP ZOOM - De Oranje-zwarten leden een kansloze nederlaag bij het superieure Rimboe in Wouwse Plantage.

Al na 8 minuten lag het verdedigingscentrum helemaal open: 1-0. Na 25 minuten slecht ingrijpen en Leroy Hermens die de geblesseerde Antal verving was weer kansloos. Nieuw Borgvliet stelde daar niets tegenover. Voor rust werd het nog 4-0. Na de thee een beter spelend Borgvliet met Robbert Belleter in de spits, maar kansen werden nauwelijks geschapen. Rimboe maakte er nog 2 en dat was geflatteerd gezien het spelbeeld in de tweede helft. Maar de strijd was al in de eerste helft gestreden. Een van de grootste nederlagen in deze eeuw. Maar die is nog lang dus....

Zondag de eerste thuiswedstrijd van het seizoen na 4 uitwedstrijden, tegen Meto. Na de onthutsende partijen tegen Vivoo en Rimboe kan en moet het in alle linies beter en dat is dan het enige lichtpuntje in deze donkere tijden.[n]