Nieuw Borgvliet toont
veerkracht tegen NVS

BERGEN OP ZOOM - Op een slecht onderhouden, hobbelig en veld vol gaten (gemeente!) is eenmaal rollen per week al te veel!

Met grote kans op blessures dus, wonnen de Oranje-zwarten op basis van wilskracht en beter spel in de tweede helft verdiend tegen de op z'n Montenegro's spelend NVS uit Nieuw-Vossemeer.

Doelmannen weinig te doen

De eerste helft speelde de wedstrijd zich vooral af op het middenveld en kregen de doelmannen weinig te doen.

Talent

Na de pauze werd het 0-1.

Door een mooie kopbal van de gastheren, waarop invaller doelman Nikai Derwort, wat een talent, geen antwoord kon hebben.

Maar de mannen van Erwin van Schilt en Pierre Adriaansen lieten het er niet bij zitten.

Waar in vorige wedstrijden tegen Vivoo en METO onnodig een voorsprong werd weggegeven, gebeurde nu het tegenovergestelde.

Middenmoot

Door twee doelpunten van spits Tom van der Giessen, die de geblesseerd uitgevallen Robbert Belleter goed verving, werd het verdiend 2-1.

De Nieuw Borgvlieters hebben zich nu in de middenmoot weten te nestelen met drie gewonnen en drie verloren wedstrijden.