cover boek
cover boek Foto: Boekenindustrie

Lancering boek: 'De avonturen van Drieste Dirk'

BERGEN OP ZOOM - Zaterdagmiddag 27 november presenteert Sonn Franken zijn nieuwste boek: “De avonturen van Drieste Dirk", in het Bergs kwartier.


Om 15.30 uur is de inloop bij Café De Saeck aan de Korte Bosstraat 1 te Bergen op Zoom. Het is alweer de 14e publicatie van deze Bergse auteur, dat ook nu uitgegeven wordt door Uitgeverij BoekenIndustrie.
Duik terug in begin jaren ’70 en herbeschouw je jeugd door de ogen van een jonge tiener, terwijl hij zijn avonturen beleeft in de wijken ’t Fort, De Zeekant en De Jordaan te Bergen op Zoom. Het is een spannend jeugdboek geworden dat niet alleen interessant is voor oud-bewoners van vernoemde wijken, maar het biedt eigenlijk iedereen een tijdsvenster op het verleden. De hedendaagse jeugd kan van tijdloze avonturen genieten, terwijl ze tevens kan beleven hoe rijk men kon zijn in alle armoede. Je kunt op deze zaterdagmiddag een gesigneerd exemplaar bemachtigen. Het boek is ook te bestellen via de volgende link: https://boekenindustrie.nl/product/drieste-dirk. Vanaf 27 november in elke boekenzaak of website in België en Nederland.[n]

cover boek
cover boek