Black Friday staat weer voor de deur

Een televisie met flinke korting, die ene mooie jurk voor de helft van de prijs of een scherpe stofzuiger-deal. Black Friday staat weer voor de deur! En dat betekent shoppen met voordeel.

Of je nu op zoek bent naar elektronische apparaten of kleding, steeds meer winkels doen tegenwoordig mee met de vanuit Amerika overgewaaide actie. Vrijdag 26 november is het weer zo ver. Ben jij er al klaar voor?


Black Friday 

Black Friday is ontstaan in de Verenigde Staten en valt de dag na Thanksgiving Day. Dat wordt gevierd op de vierde donderdag in november. Op vrijdag hebben de meeste werknemers in Amerika vrij. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Er wordt met hoge kortingen geadverteerd om klanten te lokken. Heel wat winkel gaan al vroeg in de ochtend open en klanten staan vaak uren in de rij tot de winkels opengaan. Sinds enkele jaren is deze trend ook overgewaaid naar Nederland/Europa. Maar niet alleen in de (fysieke) winkels gelden er mooie acties, ook online kunnen koopjesjagers flink hun slag slaan.


2021

Wie zichzelf zeker wil stellen van een super deal, moet dit jaar rekening houden met de nieuwe coronamaatregelen. Onlangs maakte het demissionaire kabinet bekend dat alle niet-essentiƫle winkels hun deuren om 18.00 uur moeten sluiten. Late night shoppen zit er dit jaar dus niet in. Wil jij niet naast een leuke aanbieding grijpen, wees dan op tijd in de winkel, of bestel online.[n]