Januari-opgave.
Januari-opgave. Foto: Wim Groffen

Laatste editie van de reeks 'Ken uw Wouw'

WOUW - De foto van de maand december leverde niet al te veel problemen op. Het afgebeelde appartementencomplex aan Strijp/ Kloosterstraat draagt de naam De Lindenkroon. De entree ziet uit op de speelplaats en de lokalen van basisschool De Stappen. In 2021 zal op het schoolterrein een Integraal Kind Centrum worden gerealiseerd.


Voor De Lindenkroon werd in 2008 begonnen met het bouwrijp maken van de grond, waarop eerder het postkantoor was gevestigd. Het complex is opgetrokken in ouderwetse stijl met een klassieke inslag.

Marianne Vervaart-Heijnen uit Strijp stuurde een juiste oplossing in en werd na loting winnaar van de cadeaubon met een waarde van € 15. Deze cadeaubon is beschikbaar gesteld door de Ondernemers Vereniging Wouw.

Mevrouw Vervaart heeft de bon inmiddels in ontvangst kunnen nemen.

Ken uw Wouw stopt

Wilt u in de komende maand meedingen naar deze prijs? Bezoek dan www.dorpsraadwouw.nl en lees daar hoe u uw inzending op de juiste plaats krijgt. U kunt dat gedurende de gehele maand januari van 2021 doen.

De januari-opgave is de laatste in een jarenlange reeks van maandelijkse foto’s.

Ken uw Wouw stopt.

Voor dit gedenkwaardige moment worden liefst vijf cadeaubonnen beschikbaar gesteld. Dank aan alle inzenders en aan de Ondernemers Vereniging Wouw.[n]

Vijf cadeaubonnen beschikbaar voor de laatste

foto-opgave'