De Cluzona Avondklok

WOUW - Cluzona organiseert extra voetbaltrainingen voor alle jeugdleden maar ook vooral voor alle kinderen uit Wouw die graag actief willen bezig zijn en het leuk vinden om te voetballen.


De vereniging heeft gemerkt dat het voor zo wel de ouders als de kinderen een drukke en lastige tijd kan zijn door de scholensluiting en wilt hierdoor zich inzetten om deze te ondersteunen. Wij als Cluzona vinden het belangrijk om zich als dorpsvereniging maatschappelijk te betrekken bij het dorp, bij de leden maar ook niet te vergeten bij de inwoners die geen lid van vereniging zijn. Alleen samen red je het in deze tijd. Onderstaand bericht is uitgestuurd naar de leden en geplaatst op de social media en website van de vereniging ter aankondiging:

Belangrijk bericht voor alle Cluzona jeugdleden en kinderen uit Wouw

Omdat wij begrijpen dat het voor iedereen, ook met de scholensluiting een moeilijke en drukke tijd is, willen wij de kinderen van Wouw graag helpen met het faciliteren van extra trainingen. Daarom organiseren wij voor alle jeugdspelers van Cluzona, en kinderen uit Wouw die graag willen voetballen, extra trainingen. Voorlopig op de komende 5 woensdagmiddagen. Mocht de animo groter zijn dan de beschikbare trainers dan zullen we twee tijdsblokken maken.

Woensdag 27 januari 14.30 tot 16.00 uur

Woensdag 3 februari 14.30 tot 16.00 uur

Woensdag 10 februari 14.30 tot 16.00 uur

Woensdag 17 februari 14.30 tot 16.00 uur

Woensdag 24 februari 14.30 tot 16.00 uur

Deelname is gratis. Opgeven van de kinderen t/m 17 jaar kan via woensdagtraining@cluzona.nl o.v.v. naam + leeftijd + voetbalt al ja of nee + data van trainingen.

Namens het bestuur van Cluzona Wouw, Hidde Poppelaars.[n]