Voetballen bij DVO'60 binnen de mogelijkheden

ROOSENDAAL - Ondanks de Corona tijd zijn er voor de jeugd van DVO'60 nog veel voetbalactiviteiten en dit volgens de regels van het Corona protocol.

De trainingen in de avonduren voor de jeugdelftallen gaan gewoon door. Op zaterdagochtend zijn er speciaal activiteiten. Zo is er al een sinterklaas- en Kersttraining georganiseerd.

Ook heeft de selectie van DVO'60 een speciale training gehouden voor alle jeugdvoetballertjes.


Gratis proeftrainingen

Zo zie je maar dat DVO'60 de vereniging is voor jeugd voetbal. In deze tijd waarin de kinderen het best moeilijk hebben, wil DVO'60 niet leden de kans geven om gratis proeftrainingen te volgen. Heb je belangstelling en ben je 4 jaar of ouder kun je contact opnemen met Dhr Oliekan, e-mail:oliekan@home.nl.


Walking voetbal

Ook het Walking voetbal bij DVO'60 gaat gewoon door. Elke woensdagochtend van 09.45 tot 11.00 uur traint er een groep van 60 plussers en dit met 2 tallen volgens het Coronaprotocol. De trainingen worden verzorgd door de bekende Roosendaalse voetbaltrainer Reinald Boeren. Zowel Reinald van Sportservice Noord Brabant en Piet van Osta van DVO'60 vonden het nu helemaal belangrijk dat 60 plussers sportief bezig zijn. Beide zorgen elke woensdag voor een leuke training, zoals voetvolley, voetgolf, slootjesvoetbal, techniek- en conditie training.

Heb je belangstelling om een keer te komen kijken of mee te trainen neem dan vooraf contact op met Piet van Osta, tel. 0165-544709, e-mail:
losta@kpnmail.nl.[n]