Enkele mensen die afgelopen vrijdag bij de inloop waren.
Enkele mensen die afgelopen vrijdag bij de inloop waren. Foto: FAMEUS

Ook op donderdag naar de inloop van FAMEUS

ROOSENDAAL - Vanaf februari kun je iedere donderdag en vrijdag van 13.30 tot 15.30 uur naar de inloop om een praatje te maken en koffie of thee te drinken.


De inloop is een laagdrempelige bijeenkomst waar je andere mensen ontmoet, een praatje maakt en/of een vraag kunt stellen aan een ervaringsdeskundige van Fameus. Het kan je helpen om (weer) onder de mensen te komen, een stukje structuur te creƫren. Aanmelden is verplicht en kan door te mailen (fameusroosendaal@ggzbreburg.nl) of bellen (06-12674902). We kunnen op dit moment vijf mensen per inloop ontvangen, dus schrijf je tijdig in. De locatie is gebouw PiusX in de Edisonstraat 55 in Roosendaal.

De ervaringsdeskundige sprekers die een bepaald thema behandelen volgen later weer. Het is nu een vrije inloop waar we uiteraard wel spreken vanuit eigen ervaring. Gesprekken kunnen gaan over verslaving, emotionele verwaarlozing, mishandeling, eetstoornis, PTSS, depressie. Deze inlopen zijn vooral gericht om elkaar te ontmoeten en open te spreken over soms moeilijke onderwerpen. En natuurlijk wordt er zeker ook gelachen.

Meer informatie vind je op
www.centrum-fameus.nl.[n]