DVO'60 Champions Leaque onderling toernooi

ROOSENDAAL - Op zaterdag 13 maart organiseert DO'60 een onderling toernooi voor de J011, J013 en J015. De deelnemende teams mogen een naam kiezen van een deelnemer uit de huidige Champions Leaque.


Dit is een van de vele activiteiten die DVO'60 organiseert voor de jeugd, hopelijk kunnen ze straks weer wedstrijdjes spelen tegen andere teams door deelnamen aan de regio Cup van de KNVB. Deze week zijn ook de leden tot 26 jaar weer aan het trainen, het was weer leuk om deze leden te zien op het sportpark, en wachten met spanning af wanneer de oudere leden weer mogen trainen. Als je 4 jaar en ouder bent en graag wilt voetballen kun je in formatie krijgen bij Dhr Oliekan e-mail: oliekan@home.nl

De commissie 60 jaar DVO'60 heeft in overleg met het bestuur het besluit genomen om het uitgestelde feest van 60 jaar DVO'60 niet meer te houden. Door de Corona crisis is het onduidelijk of we dit jaar wel een groot feest konden gaan houden, op het moment van dit besluit was dat zelfs uitgesloten. We gaan ons beraden of we festiviteiten gaan organiseren tijdens het 65 jaar bestaan.

Ook het Walking Football blijft nog steeds zeer actief, afgelopen woensdag is er een wandel / voetbaltraining op het gehele sportpark gehouden. Leuk was ook dat de deelnemers opdrachten kregen over de sportverenigingen die gehuisvest zijn op het sportpark. Dit bleek een groot succes te zijn. Woensdag 10 maart is er een speciale training met nieuwe spellen.


Informatie

Walking Football Piet van Osta e-mail: losta@kpnmail.nl Tel: 0165-544709.[n]