Trainingen vv DVO'60 zijn weer opgestart

ROOSENDAAL - Sinds afgelopen woensdag zijn alle teams van vv DVO'60 gelukkig weer aan het trainen en dit uiteraard volgens de Corona-regels. Het is goed om te zien dat er weer heel veel ambitie is bij de senioren om lekker een balletje te trappen, en het is best nodig om de conditie weer aan te gaan scherpen.


Ook op zaterdag zijn ze gelukkig weer bij de club en spelen onderlinge partijtjes. Helaas is de kantine nog niet open maar dit is begrijpelijk. We hopen dat de Corona cijfers snel gaan dalen zodat onze kantine weer op een verantwoorde wijze open mag gaan. We gaan natuurlijk dan niet feesten maar als we elkaar weer kunnen ontmoeten zou heel leuk zijn en voor elke vereniging zijn inkomsten van een kantine heel belangrijk. Ook wachten we in spanning af of straks de Regio Cup van de KNVB nog door zal gaan.

Voorbereidingen nieuwe seizoen

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang.

DVO'60 hoopt dan met 11 senioren teams deel te gaan nemen aan de nieuwe competitie.

Jeugd

Ook met de jeugd gaat het bijzonder goed want in deze coronatijd zijn er veel aanmeldingen om lekker te gaan voetballen. De jeugd is ook heel actief want er wordt tweemaal in de week getraind en op zaterdagochtend is er telkens een activiteit zoals een champions leaque toernooi.

Aanstaande zaterdag is er een surprise training. Wat er gaat gebeuren gaan we nog niet verklappen maar volgens het bestuur heeft het iets te maken met Pasen.

Binnen kort zijn er ook 3 trainingsavonden vanuit Sjors Sportief. Dan zullen kinderen kennis gaan nemen met de voetbalsport bij DVO'60. Leuk is dat de trainers/begeleiders en spelers van DVO'60 J015 deze trainingen gaan verzorgen. Zo zie je dat iedereen zeer betrokken is met deze mooie club.


Informatie

Algehele informatie via de mail: secretaris@dvo60.nl en als je 4 jaar of ouder bent en graag wilt gaan voetballen neem dan contact op met Rene Oliekan e-mail: oliekan@home.nl ook senioren kunnen bij Rene terecht.[n]