DVO'60 is zeer maatschappelijk

ROOSENDAAL - DVO'60 is niet alleen een gezellige en sportieve zaterdag Voetbal vereniging maar ook het maatschappelijk werk staat bij de club in het vaandel. Zo heeft DVO'60 projecten en activiteiten zoals Walking Football - CIOS - CURIO en het UWV. Hiervoor is Piet van Osta namens de club het aanspreekpunt.


Nu al
30 deelnemers
voor het
Walking Football


Walking Football 3,5 jaar geleden zijn Reinald Boeren van SSNB en Piet van Osta gestart met het Walking Football, sporten voor de doelgroep 60 jaar en ouder. In het begin hadden we maar 1 deelnemer maar inmiddels hebben we er al 30. Het is helemaal niet belangrijk dat je een voetbalverleden hebt en man of vrouw bent. Je bent altijd van harte welkom om lekker te trainen en je conditie op peil te houden. In deze periode mogen we alleen maar trainen in groepjes van 4 en dit wordt allemaal door Reinald geregeld. Hij heeft natuurlijk veel ervaring vanuit SSNB en het trainingsvak.
Na afloop van de training is het altijd gezellig bij buurten onder het genot van een bakje koffie in de kantine van DVO'60 maar helaas mag dit in verband met covid 19 nog niet. Naast de trainingen wordt elk jaar een toernooi gehouden en gaan ze ook bij andere verenigingen voetballen. Op het eigen toernooi zijn altijd bewoners van Heerma State te gast, dus ook hier is het sociaal en maatschappelijk karakter van de vereniging duidelijk zichtbaar.
Ook gaan Reinald en Piet bij andere clubs het walking football promoten. Binnen kort komt het Walking Football team met een nieuwe en zeer leuke activiteit. Dit gaan we straks natuurlijk bekend maken in deze krant. Inlichtingen over het Walking Football bij Piet van Osta, losta@kpnmail.nl of 0165-544709.


Cios
CIOS: Studenten van het CIOS kunnen bij DVO'60 stage lopen en dit wordt momenteel gedaan in goede samenwerking met RKVV Roosendaal op woensdagmorgen bij het Walking Football. De bedoeling is dat er in de toekomst meer CIOS studenten stage gaan lopen bij DVO'60.


Curio
CURIO: Ook heeft DVO'60 een samenwerking met CURIO om studenten stage te laten lopen bij de club en dit kan op elk vakgebied dus niet alleen voetbal maar ook bijv. groen-administratie enz. DVO'60 is bijzonder tevreden over deze samenwerking.


UWV
UWV: Mensen met een uitkering kunnen ook bij DVO'60 terecht voor het verrichten van vrijwilligerswerk. Vooral mensen die handig zijn en graag op een sportpark willen werken zijn van harte welkom. Piet is dan bereid om deze mensen te helpen met het opstellen van een sollicitatiebrief-CV.


Paaseitjes
Afgelopen zaterdag was het weer druk met spelertjes die lekker gingen trainen, maar vooraf aan de training werden zij verrast door de Paashaas en gingen ze samen met hem paaseitjes zoeken en dit waren er heel veel. Weer een geslaagde actie van de club want we hebben alleen maar blije en tevreden kinderen gezien.
Ben je 4 jaar of ouder en wil je graag voetballen neem dan contact op met Rene Oliekan e-mail: oliekan@home.nl.
Algehele informatie bij secretaris@dvo60.nl.[n]