DVO'60 sportkantine mist gezelligheid en inkomsten

ROOSENDAAL - DVO'60 beschikt niet alleen over 3 natuurvelden en een kunstgrasveld maar heeft ook een zeer mooie kantine, alleen deze wordt nu niet gebruikt in verband met de covid 19 regels. Begrijpelijk volgens voorzitter Henk Hartog maar ook dit doet pijn. We missen de gezelligheid in de kantine en uiteraard ook de inkomsten. Deze zijn voor elke vereniging heel belangrijk.


Gelukkig zien we onze teams weer trainen, en hopelijk kunnen we in mei nog deelnemen aan de Regio Cup en mag de kantine misschien wel verantwoord open zodat je nog enige inkomsten hebt, maar het allerbelangrijkste is dat we dan op zaterdag onze leden weer zien want dat missen we enorm. Toen DVO'60 in de begin jaren 70 op Sportpark Hulsdonk ging voetballen hadden we alleen maar 1 houten kleedkamer. In 1974 kwam men op het idee om voor dit kleedlokaal een koelkastje te plaatsen met drank erin. De eerste verkoop ging toen van start. In 1976 kreeg DVO'60 6 kleedkamers en een kantine die net zo groot was als een oergezellige woonkamer. Deze bleek uiteraard al heel snel te klein. Onder bezielende leiding van toenmalige voorzitter Wim Hasselton werd er een nieuwe grote kantine gebouwd. Vele vrijwilligers onder leiding van Jan Bennaars hebben daar menig uurtjes in gestoken.


Nieuwe keuken
is een van
de wensen


In de loop der jaren is de kantine meerdere malen vernieuwd en verder uitgebreid maar er zijn nog vele wensen. Cindy van Osta is namens DVO'60 verantwoordelijk over de kantine. Een nieuwe keuken is 1 van haar wensen, want dit is erg hard nodig. Inmiddels zijn er wel gesprekken gevoerd om plannen te maken voor een eventuele vernieuwing/uitbreiding van de kantine. Het zou mooi zijn dat we bij het 65 jarig bestaan van de club in 2025 dit gerealiseerd zouden hebben, maar het mag uiteraard ook eerder volgens Cindy, maar dan moet het wel verantwoord zijn. Zo zie je maar dat onze club springlevend is en dat er nog genoeg te doen is volgens Henk Hartog.

Als je 4 jaar of ouder bent en graag gaat voetballen neem dan contact op met Rene Oliekan, e-mail: oliekan@home.nl Algehele informatie secretaris@dvo60.nl zie ook de website wwwdvo60.nl[n]