Ook Rockin' Wouw 2021 gaat niet door!

WOUW - Ze waren zo goed bezig! Walter Voorheijen en Niels Bakker wisten hun evenement Rockin' Wouw samen met hun team vaste vrijwilligers binnen enkele jaren uit te bouwen van een "feestje" bij een plaatselijk café tot een heus rock & roll festival op de nostalgische markt van Wouw.


Inmiddels is Rockin' Wouw tegenwoordig met enkele duizenden bezoekers per jaar een van de bekendere rock 'n roll festivals van de Benelux. Het festival is geheel gratis te bezoeken! Dit jaar zou de 5e editie zijn en dit lustrum zou groots gevierd gaan worden op zaterdag 21 augustus 2021. Maar zoals bij zovelen gooit Corona evenals vorig jaar ook hier weer roet in het eten.

De organisatie financiert het festival d.m.v medewerking aan en organisatie van meerdere evenementen en sponsorgelden. Doordat vele van deze evenementen geen doorgang hebben gevonden en sponsoring gezien de huidige situatie bij veel ondernemers ook te wensen over zal laten is er een groot gat in de begroting ontstaan. Ook is er veel onzekerheid wat betreft de regelgeving die ten tijde van het evenement zal moeten worden nageleefd. Dit alles bij elkaar heeft de organisatie doen besluiten Rockin' Wouw 2021 af te gelasten. Met pijn in het hart zeggen Niels en Walter want Rockin' Wouw is onze passie! Maar, beloven zij, zodra het weer kan dan zijn we er weer en dan nog groter en mooier dan ooit tevoren! Hopelijk tot 2022! Wel gaat de organisatie door met het organiseren van kleinere evenementen zoals dinershows, platenbeurzen e.d. Uiteraard binnen de regelgeving van het RIVM. Voor info hierover kunt u kijken op Facebook of Instagram of op de website www.rockinwouw.nl.[n]