St. Social Klus zoekt vrijwillig coördinator Maatjescontact

ROOSENDAAL – Stichting Social Klus is ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen wel eens hulp nodig heeft. We streven naar maatwerk en we denken graag met je mee. Durf te vragen!

Niet voor niets is ons motto: “Want alles is een sociale klus”! Social Klus streeft 2 doelen na: het vergroten van de sociale cohesie èn het bevorderen van inclusie. Oftewel, we zijn 1 maatschappij dat elkaar helpt!


We zetten ons voor inwoners van de gemeente Roosendaal in met praktische en digitale ondersteuning, met boodschappen, maatjescontact, het Roosendaals Jeugdontbijt en we voeren het beheer over Roosendaal voor Elkaar, de vrijwilligerscentrale. Nieuwe vrijwilligers voor deze activiteiten zijn uiteraard altijd welkom! In het bijzonder zijn we op zoek naar een Vrijwillig Coördinator bij Maatjescontact.


Wat ga je doen?

Je voert intakegesprekken met hulpvragers en vrijwilligers. Je maakt matches en evalueert regelmatig de gemaakte koppelingen en onderhoudt contact met je vrijwilligers. Je organiseert mede de vrijwilligersbijeenkomsten en houdt de administratieve vastlegging bij. Je wordt ondersteund door onze beroepskrachten. We vragen 2 dagdelen per week van je tijd.


Wie ben je?

Je bent sociaal ingesteld, je kan goed luisteren, je bent een probleemoplossende denker èn een teamplayer. Je gaat verantwoordelijkheden niet uit de weg en bent communicatief vaardig met een goede dosis empathie. Je zet je graag in voor de vermindering van eenzaamheid. Enige ervaring in een dergelijke functie is een pré, maar geen vereiste.

Je krijgt een leuk team om mee te werken en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We nodigen je uit mee te denken om deze activiteit verder vorm te geven en te ontwikkelen.


Interesse?

Past Coördinator Maatjescontact helemaal bij jou? Dan komen we heel graag in contact met je!

Contactpersoon voor deze vacature: Marloes Otte, Sociaal Werker, 06-14627401 / marloes@socialklus.nl.[n]