VVN Praktische Verkeers-
examens gaan door

ROOSENDAAL - Lang is onzeker geweest of de praktische verkeersexamens in Roosendaal en Wouw door kunnen gaan. Na goed overleg heeft de gemeente Roosendaal toestemming verleend om de praktische verkeersexamens te laten plaatsvinden.


In Wouw zal op 18 mei het praktisch verkeersexamen georganiseerd worden. Iets later, op 31 mei, 1, 2 en 3 juni zal in Roosendaal het verkeersexamen afgenomen worden. De vrijwilligers van VVN afdeling Roosendaal zijn al druk met de voorbereidingen bezig. Zo worden scholen geïnformeerd en wordt gecontroleerd of alle bordjes langs de routes er nog hangen en goed zichtbaar zijn.


Routes

Die routes staan op de website van Veilig Verkeer Nederland www.vvn.nl. Als je naar afdeling Roosendaal gaat op die website, kun je ze bekijken en downloaden. Handig voor ouders die vooraf nog met hun kinderen willen gaan oefenen. “We zijn als VVN afdeling Roosendaal blij dat de gemeente Roosendaal vooral heeft gekeken naar wat wél mogelijk is, en ons toestemming heeft verleend om de praktijkexamens te mogen organiseren. Ik wens alle deelnemers aan het praktisch verkeersexamen veel succes met het examen.”, aldus voorzitter Eddy Matthijssen.


Vrijwilligers gezocht

VVN afdeling Roosendaal zoekt nog enkele vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen. Vindt u het belangrijk dat kinderen zich met de fiets veilig kunnen gedragen in het verkeer? We komen graag met u in contact. Stuurt u dan aub een bericht naar secretariaatvvnroosendaal@gmail.com. We bespreken graag de mogelijkheden.[n]