Afbeelding
Foto:

BLØF is de headliner op Rooskleurig Festival

ROOSENDAAL - Het is gelukt! Popfestival Rooskleurig heeft het gehele programma van 2020 kunnen doorschuiven naar 28 augustus 2021. Dat betekent dat BLØF de headliner van Rooskleurig is. Na de eerdere aankondigingen van Nielson, MAAN en Suzan & Freek is de muzikale programmering van het festival rond met deze Zeeuwse band van formaat.


Koen Vaas, programmeur bij Rooskleurig:

‘Met dit programma zetten we in op jong en ouder, we zijn er dan ook erg trots op dat we een grote nationale act als BLØF – de band met de meeste quoteringen in de Top 2000 - hebben kunnen boeken.



'De toekomst

ziet er weer

Rooskleurig uit'


In balans

Daarmee is ons programma in balans want we bieden ook onze oudere bezoekers een herkenbaar geluid’.

‘En alle lichten staan op groen nu de overheid ook het vertrouwen heeft uitgesproken om festivals vanaf 1 juli plaats te laten vinden. We kunnen niet wachten om een heerlijke dag te beleven met de bezoekers vol muziek, drankjes, het zonnetje op de bol en meezingen met de fijnste hits. De toekomst ziet er weer Rooskleurig uit zo.’


Tickets bestellen

Al meer dan de helft van de kaarten zijn uitverkocht, dus bestel snel je ticket via

www.rooskleurigfestival.nl

Als je dit mooie festival in hartje Roosendaal niet wilt missen. Tickets die vorig jaar zijn aangeschaft zijn gewoon geldig voor de komende editie.

Zaterdag 28 augustus: 13:00-23:00. Vrouwenhofpark, Roosendaal.[n]