Tekst en foto door Els Rommers
Tekst en foto door Els Rommers Foto:

Ploeg kozijnen Roosendaal gaat verder als MaGé Roosendaal

ROOSENDAAL – Tien jaar lang heette het bedrijf Ploeg Kozijnen Roosendaal. Maar die naam klopte niet meer, vonden eigenaren Marc en Gera Knottnerus. “We zijn ondertussen immers ook specialist in dakkappellen en overkappingen”, verklaart het ondernemerskoppel. “We staan vierkant achter onze producten en onze zaak, die zich vooral op de regio richt. Trots verbinden wij onze namen daaraan; MaGé Roosendaal dus!


Met ruim 30 jaar ervaring in kunststof kozijnen, is Marc Knottnerus met recht een expert op dit vakgebied te noemen. Toen hij en Gera tien jaar geleden de kans kregen hierin een eigen zaak te beginnen op een locatie waar hun visies en ambities samenkwamen, aarzelden zij geen moment. Net zo slagvaardig speelden zij in op de stijgende vraag naar kunststof dakkappellen en overkappingen. “De groei in producten en diensten lieten we gepaard gaan met een flinke uitbreiding van onze showroom”, vertelt Gera. “Die biedt bezoekers ter inspiratie een concrete weergave van diverse mogelijkheden. Terwijl Marc zich vooral richt op het technische deel en de uitvoering, ben ik er om klanten te informeren en te adviseren.”

"Als je kiest voor kunststof kozijnen, een overkapping of dakkapel, verhoog je niet alleen de waarde van je woning, maar je investeert tevens in je woongenot en toekomst”, stelt Gera. "Of je je huis nu verbouwt, renoveert of verduurzaamt, het liefst wil je zo min mogelijk onderhoud. Dat vraagt om goede materialen, een perfecte montage en vlekkeloze afwerking. MaGé Roosendaal garandeert dat! We werken louter met mooie, hoogwaardige producten. De profielen die wij gebruiken worden gemaakt door Deceuninck terwijl Deponti aan de basis staat van onze terrasoverkappingen. Beide fabrikanten hebben kwaliteit, innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan én blijven toch betaalbaar.”

"De nieuwste technieken en stijltrends volgen wij op de voet en zijn te zien in onze showroom. Je kunt rekenen op een eerlijk advies en kundige begeleiding, of we je nu compleet ontzorgen óf als je de montage zelf wilt doen. Dienstverlening vinden wij namelijk erg belangrijk. Wij behandelen onze klanten zoals we zelf behandeld willen worden. Dat betekent een persoonlijke, vriendelijke benadering, heldere informatie en duidelijke afspraken. En is er een probleem, ook na de realisatie, staan we in no time bij je op de stoep. Wil je meer weten, maak dan een afspraak en kom langs”, tipt Gera. "De koffie of thee staat klaar!” [n]