Tijd voor jezelf in teken van de BIue zones

ROOSENDAAL - In opdracht van de gemeente Roosendaal organiseren Mantelzorg Steunpunt en Top Life een nieuwe cyclus van de succesvolle workshops ‘Tijd voor jezelf’. Deze workshops staan dit jaar in het teken van de Blue zones. In ‘huis van Westrand’ vinden plaats op 2 en 8 juni de kennismakingsworkhops. De gratis workshopscyclus biedt mantelzorgers de mogelijkheid om op plezierige en duurzame wijze aan hun welzijn te werken.

Op vijf plekken in de wereld leven mensen langer en gezonder. Men wordt hier gemiddeld 90 of zelfs 100 jaar, in goede gezondheid.

De mensen in de blauwe zones hebben dezelfde kenmerkende levensstijl. Deze levensstijl bevordert niet alleen de gezondheid. Het geeft ook meer energie en versterkt o.a. het immuunsysteem.

Wat we kunnen leren van de blue zones ontdekt u in de workshops ‘Tijd voor jezelf’. In een gezellige sfeer worden deze geheimen om uw welzijn te bevorderen onthuld.

Tijdens deze workshops heeft u de mogelijkheid om samen met lotgenoten op een plezierige en duurzame manier aan uw welzijn te werken. Gezondheid is per slot van rekening een voorwaarde om van betekenis te kunnen zijn voor een ander.


Voor wie

Zorgt u voor een (hulpbehoevende) zieke ouder, kind, buurman of vriend? Dan bent u van harte welkom voor deze workshops.

Uw gezondheid en geluk vindt de gemeente Roosendaal belangrijk en daarom worden deze workshops gratis aangeboden.


Gratis kennismakingsbijeenkomst

De kennismakingsbijeenkomst kunt u bijwonen op: donderdag 3 juni of dinsdag 8 juni van 19.30-21.00 uur.

Locatie: Huis van Westrand, Sint Lucasplein 3, Roosendaal.

Aanmelden voor de kennismakingsbijeenkomst via https://forms.office.com/r/e02EgDFWM9

De gratis workshops vinden plaats op: dinsdag 15, 22, 29 juni en 6, 13, 20 juli.

Bij een langere lockdown verschuift de datum door naar de week van versoepelingen.[n]