DVO'60 begint weer met meisjesvoetbal

ROOSENDAAL - Voorzitter Henk Hartog is een blij persoon want na onderbreking van 1 seizoen begint DVO'60 weer met een meisjesteam. In het nieuwe seizoen gaan we een team inschrijven meisjes van 6 t/m 9 jaar. Ook bij de kinderen van 4 en 5 jaar zien we weer dat meisjes gaan inschrijven bij onze mooie club.


We maken een frisse en goede doorstart van onze meisjesafdeling want onze technische commissie is druk bezig om dit goed te regelen.
Ook voor de jongensteam ziet het er steeds beter uit. "We gaan met meer teams aan de nieuwe competitie deelnemen en dit is goed voor onze toekomst", aldus Henk. Jongens en meisjes vanaf 4 jaar die willen gaan voetballen kunnen informatie krijgen bij Rene Oliekan e-mail: oliekan@home.nl.


Senioren
Ook bij de senioren gaat het bijzonder goed want we krijgen gelukkig veel aanmeldingen van nieuwe leden. Hierdoor gaan we 11 teams inschrijven. Ook komt er een veteranenteam bij. Wij zijn in overleg met deze groep of ze op vrijdagavond of zaterdag willen gaan voetballen, maar we zijn enorm blij met dit nieuwe team. Informatie seniorenvoetbal ook bij Rene Oliekan e-mail:oliekan@home.nl


Walking Football
En dan hebben we ook nog een geweldige afdeling en dat is het Walking Football. Elke woensdagochtend zijn de 60 plussers lekker aan het trainen op ons Sportpark. En deze groep organiseert ook nog heel veel activiteiten. Zo zal er dit jaar nog een Familiedag en toernooi komen, mits alles weer verantwoord is. Vanaf september zal er een nieuwe activiteit komen want dan komt er voor 55 plussers maar liefst 12 weken lang een binnen en buitenactiviteit en dat gaat heel mooi worden. Er is een speciale werkgroep die dit allemaal gaat organiseren en binnenkort zullen ze het plan bekend gaan maken. Informatie Walking Football bij Piet van Osta e-mail: losta@kpnmail.nl


Informatie
Algehele informatie DVO'60 via e-mail secretarisdvo60@home.nl. Zie ook de website wwwdvo60.nl.[n]