Arwen van Gestel.
Arwen van Gestel.

Arwen van Gestel lijsttrekker VLP Roosendaal

ROOSENDAAL - Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de VLP Roosendaal hebben de leden maandagavond unaniem raadslid Arwen van Gestel tot lijsttrekker gekozen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

Deze benoeming is formeel de aftrap van de reeds gestarte VLP verkiezingscampagne 2022.

De volledige VLP-kieslijst zal in november 2021 worden vastgesteld en bekend gemaakt tijdens de Algemene Ledenvergadering van de VLP.


Vertrouwen

Arwen laat in een reactie weten blij te zijn met het vertrouwen in hem als lijsttrekker.

“De afgelopen 3 verkiezingen, waaraan ik heb deelgenomen, is winst geboekt. Ook deze ronde gaan we voor winst, dat gaat niet vanzelf, maar ik heb een rotsvast vertrouwen in de VLP en in ons team dat wij die klus kunnen klaren.”

Van Gestel wil zich inzetten voor een open en transparant stadsbestuur, dat eerlijk met zijn inwoners communiceert, echt luistert naar inwoners en ze serieus neemt.


Opgaves zijn talrijk

“De opgaves, die ons wachten, zijn talrijk. Zo moeten we flink gaan bouwen, en dat kan, als Den Haag de A58 definitief uit onze stad haalt, als we het toenemen van het goederenvervoer kunnen beperken, als we de ontsluiting en ons wegennetwerk kunnen verbeteren.”


Meer informatie

Meer informatie met betrekking tot het verkiezingsprogramma en de kieslijst zal op de website worden gepubliceerd: http://www.vlproosendaal.nl.[n]