poster Kunst- en Atelierroute Wouw
poster Kunst- en Atelierroute Wouw Foto: Kiona van Herwijnen

Kunst- en Atelierroute en Kunst in de Tuin in Wouw

WOUW - Op zaterdag 5 en zondag 6 juni organiseert Stichting CuMaWo (eindelijk!) weer een mooie kunsthappening. De Kunst- en Atelierroute en Kunst in de Tuin worden dit jaar gecombineerd.


Op diverse locaties in Wouw, Heerle en Wouwse Plantage, zowel binnen als buiten, kunt u genieten van verschillende, meestal plaatselijke, kunstenaars en hun werken.

In Markant in Wouw zijn werken te zien van Marijke van der Straten (schilderijen) en Marga Boogaard (keramiek). Deelnemende ateliers in Wouw zijn Harrie Schalken (grafiek), Marjolein Barmen 't Loo (keramiek), Loes Walraven (keramiek,schilderijen en kunstnijverheid), Johan Heijnen (schilderijen), Anton van de Water (Sogetsu Ikebana en keramiek), Monique Withagen (cadeaus en interieur), Kiona van Herweijnen (sieraden) en Elly Buijk (schilderijen)

In de kerk in Heerle zijn werken te zien van Lia Bruijns-Schoonen (glas), Els 's Gravendijk (schilderijen) en Toos van de Weijnaert (vilt).

In Wouwse Plantage ziet u Ingrid van der Meer(sieraden) en Marleen Vinke (schilderijen).

Dan vindt u ook nog werken van gastkunstenaars in tuinen in Wouw en Wouwse Plantage. Namelijk in de tuin van Lianne Dekkers, Gierelaar 45 in Wouw. Hier ziet u beelden van Yvonne Telleman. En aan de Plantagebaan 176 in Wouwse Plantage, in de tuin van Frank Beek. Hier zijn beelden te zien van Frank Beek zelf en glaskunst van Jaap en Hetty Vrijland.

Alle deelnemende locaties zijn tijdens dit weekend gratis te bezoeken en u vindt daar (ook gratis) een boekje met alle informatie en kaartjes waarop alle locaties zijn aangegeven.[n]