Danseressen Qoqo jr.
Danseressen Qoqo jr. Foto:

Vriendenbubbel een moderne dansvoorstelling

ROOSENDAAL - Dat de Tolbergse Schuurkapel symbool staat voor een echte plaats van ontmoeting, is voor de bezoekers aan de maandelijkse vieringen en de vele dagelijkse passanten aan de Kapel, inmiddels wel duidelijk. Dat de ligging van deze fraaie voormalige Vlaamse schuur met de boomgaard in de wijk Tolberg, bovendien een unieke locatie vormt voor uitvoeringen in de culturele sfeer, gaat ook niet onopgemerkt voorbij.


Het is deze bijzondere locatie verscholen in het groen die de dansgroep Qoqo jr. uit Roosendaal enthousiast maakte om juist hier een dansvoorstelling te brengen.


Zondag 13 juni Vriendenbubbel
Onder de aansprekende titel ‘Vriendenbubbel’ wordt op 13 juni a.s. een dansvoorstelling uitgevoerd in de boomgaard van de Schuurkapel.

Bij nat of koud weer zal de uitvoering binnen in de Tolbergse Schuurkapel plaatsvinden maar de danseressen hopen op een ontmoeting met het publiek buiten.

Niet voor niets is de keuze voor de voorstelling gevallen op de sfeervolle tuin die een extra dimensie geeft aan de gekozen choreografie.
De moderne dansvoorstelling voor jong en oud gaat over vriendschap.

De choreografie is in handen van Linde Hanny.

De danseressen zijn Lois, Lieke, Kirsten, Bibi en Kiki.
Aanvang 11.00 uur. Na afloop van de ongeveer 3 kwartier durende voorstelling is er gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie/thee na te praten met de deelneemsters en natuurlijk de overige bezoekers.


Vooraf aanmelden
In verband met de geldende coronaregels wordt er een maximum van 30 bezoekers gehanteerd.

Aanmelden dient te gebeuren via de secretaris van de Stichting Kerstens Gerard Schoenmakers: 06-53384346. Vol is vol!

Entree gratis.


Meerdere uitvoeringen

Omdat de dansgroep Qoqo jr. na al die maanden beperkingen door corona staat te trappelen om hun voorstelling aan het publiek te tonen, zijn er 13 juni a.s. ook om 14.00 en 16.00 uur uitvoeringen.

Hiervoor dient men rechtstreeks te reserveren bij Qoqo Dansstudio in Roosendaal telefoon 06-38031520.[n]