vlnr: Wilbert Brouwers, Hilja van Eekelen en Johan Elst. Marcel de Beer mist op de foto.
vlnr: Wilbert Brouwers, Hilja van Eekelen en Johan Elst. Marcel de Beer mist op de foto. Foto: AnneBelle Jongmans

Bestuurswisselingen bij buurthuis Keijenburg

ROOSENDAAL - Ondanks de afgelopen sluitingsperiode heeft het bestuur van de stichting niet stilgezeten. Naast het regelen van alle Corona zaken, was er onder andere tijd voor het verder op orde brengen van de zakelijke kant van het runnen van een buurthuis, zoals het aantoonbaar maken dat we voldoen aan allerlei wetgevingen. Ook bleek dat er behoefte was aan verandering.


Na 6 jaar met plezier voorzitter te zijn geweest vond Krijn Kraak het tijd worden om het stokje over te dragen. Daarnaast gaf ook onze penningmeester Piet Bengel aan dat hij het wat rustiger aan wilde gaan doen en ook hij stelde zijn functie beschikbaar.

Het bestuur van Keijenburg is blij dat zij deze vrijwillige functies heeft kunnen vervullen binnen de inwoners van onze eigen wijk Burgerhout.


Voorzitter

Zo zal Wilbert Brouwers de taken als voorzitter van het Buurthuis op zich gaan nemen. Wilbert is sinds 2015 verbonden aan het buurthuis als Bestuurslid en is daarnaast actief als raadslid en penningmeester van het Sportgala Roosendaal.

Het penningmeesterschap voor het Buurthuis zal door Johan Elst worden gevoerd. Johan was tot vorig jaar vennoot van Gasterij de Afspanning te Heerle en heeft een eigen financieel administratiekantoor hier in de wijk.


Secretaris

De functie van secretatis werd tot voor kort op interim-basis door Hilja van Eekelen bekleed en zij zal dit blijven doen.

Hilja is sinds 2018 bestuurslid van Keijenburg en was daar voorafgaand actief als lid van de Adviesraad Sociaal Domein Roosendaal.

Marcel de Beer blijft actief als bestuurslid binnen buurthuis Keijenburg. Al deze wisselingen zijn per 1 juni van kracht.


Vacature

Door deze veranderingen is er een vacature voor een bestuurslid ontstaan. Een functie die je zelf mede kan vormgeven. Mocht je interesse hebben, of meer informatie willen hebben over ons buurthuis en de te vervullen functie kun je altijd vrijblijvend een mail sturen naar Hilja. hilja@buurthuiskeijenburg.nl


Vrijwilligers kijken er naar uit om buurthuis open te stellen


Meer info

Johan, Hilja, Marcel en Wilbert, onze zakelijk leidster Annebelle en al onze collega vrijwilligers kijken er enorm naar uit om het buurthuis weer als vanouds open te stellen voor iedereen. Om zonder coronabeperkingen de contacten met de verenigingen en met de inwoners van de wijk aan te halen en op te bouwen.

Wees vooral welkom!

Voor meer informatie kijkt u op www.buurthuiskeijenburg.nl of volgt u ons op facebook.[n]