Afbeelding
Foto: Christian Traets

Fototentoonstelling voor 'De mooiste stad ter wereld'

ROOSENDAAL - Roosendaal, de mooiste stad ter wereld. Het is de naam van het fotoboek van Ineke Stofmeel, maar nu is er ook een fototentoonstelling. Tien foto's uit het boek zijn vanaf deze week te bezichtigen in de bibliotheek op de Markt in Roosendaal. "De foto’s zijn zowel herkenbaar als verrassend", stelt Stofmeel.


Ineke Stofmeel laat Roosendaal zien zoals de meeste mensen het nog nooit bekeken hebben. Het boek is in beperkte oplage in mei verschenen en is voor Roosendalers een collectors item, een must have, veronderstelt Stofmeel. Verkrijgbaar bij de VVV in Roosendaal voor slechts € 15,00Een leuk en blijvend Vaderdag cadeau!
Waarom deze 10 foto's bij deze expo? Het laat Roosendaal zien op z'n mooist en nodigt uit om het boek aan te schaffen. Daar staan 325 foto's in. Deze 10 foto's tonen enkele landmerken van Roosendaal: de watertoren, de Kapelberg, de Sint Janskerk, het Oude Raadhuis, de Televisietoren en natuurlijk de Tullepetaon.


Dankzij de vriendelijke medewerking van de Bibliotheek in Roosendaal is de expo is te bezichtigen in de Bibliotheek van Roosendaal, Markt 54A: https://www.bibliotheekwb.nl/home.html
https://www.bibliotheekwb.nl/openingstijden/vestigingen-en-openingstijden/detail.163852.html/bibliotheek-roosendaal.[n]